Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üç çocuk otobüs terminalinde yemek yemeye götürüldü
Üç çocuk otobüs terminalinde yemek yemeye götürüldü

Anne ve çocuğun uyumak için My Dinh otobüs terminaline (Hanoi) gitmeyi planladıklarını gören genç adam, tüm aileyi yemek yemeye davet etti ve yardımcı olacak bir iş bulmak için internette paylaşım yaptı. Bir kase pho'yu bitirdikten hemen sonra 550'den fazla yardım talebi geldi. İki kızın o gece işleri vardı.

Tuoi Tre Online ile sohbet eden Bay Vu Truong Dinh (34 yaşında, Hanoi'de yaşıyor), 10 Haziran akşamı çevrimiçi topluluktan ebeveynlerinin iş bulmasına yardımcı olmasını isteyen gönderinin sahibi olduğunu doğruladı.

[Resim: giup-ba-me-con-quang-binh-1718100548233824617588.jpg]

Kendini orada görünce hiç düşünmeden hemen yardım etmelisin
Bay Dinh'in ifadesine göre, 10 Haziran akşamı işten sonra eve gitmeye hazırlanırken, annesi ve çocuğunun My Dinh otobüs durağına yol tarifi istemekte zorlandığını gördü. Konuşma sırasında, anne ve çocuğunun komisyoncunun iş bulma tavsiyesi üzerine Quang Binh'den Hanoi'ye geldiklerini öğrendi. Birçok farklı yere gittikten sonra para gitti ama kimse alamadı.

Paramız olmadığı ve nereye gideceğimizi bilmediğimiz için ailem ve ben uyumak için My Dinh otobüs terminaline gitmeye karar verdik. Ebeveynlerinin ve çocuklarının bütün gün hiçbir şey yemediğini gören Bay Dinh, onları pho yemeye götürdü.

Bay Dinh'in yardım etme nedeni de hafifti, "çünkü bunda kendini görüyordu".

"Annemle babamın ve benim çok acınası durumda olduğumuz, yağmur altında şemsiyesiz, yağmurluksuz yürüdüğümüz, nereye gideceklerini bilmeden insanların açlıktan öldüğü manzarayı görünce, bunu duydum ve onları yemeğe çıkardım. çok fazla düşünmenin zamanı geldi çünkü ben de bu tuzağa düşmüştüm" dedi Bay Dinh.
Bul
Alıntı

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi
www.adanadoner.com